«Хліб – всьому голова». Ці слова ми часто чули з дитинства. Адже хліб та інші вироби з борошна займають значне місце в нашому щоденному раціоні. Але якщо хліб всьому голова, то голова і серце самого хліба – це борошно.
Циклова комісія «Харчові технології» об’єднує викладачів спеціальних дисциплін, які забезпечують підготовку фахівців за ОП «Зберігання і переробка зерна» та ОП «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів».
До складу циклової комісії входить 8 викладачів, із них 5 викладачів мають кваліфікаційну категорію «Спеціаліст вищої категорії», 2 викладачі «Спеціаліст першої категорії» і 1 викладач «Спеціаліст другої категорії».
3 викладача комісії (Бузіян Н.Г., Науменко О.В., Харитонова Л.Є.) мають педагогічне звання «Викладач-методист». Викладачі комісії закінчили провідні вищі навчальні заклади за фахом, мають багаторічний педагогічний досвід роботи та виробничий стаж роботи.