customheader

Циклова комісія «Харчові технології»

Циклова комісія «Харчові технології»

хт

«Хліб – всьому голова». Ці слова ми часто чули з дитинства. Адже хліб та інші вироби з борошна займають значне місце в нашому щоденному раціоні. Але якщо хліб всьому голова, то голова і серце самого хліба – це борошно.

изображение_viber_2020-10-19_08-29-03

Циклова комісія «Харчові технології» об’єднує викладачів спеціальних дисциплін, які забезпечують підготовку фахівців за ОП «Зберігання і переробка зерна» та ОП «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів».

До складу циклової комісії входить 8 викладачів, із них  5 викладачів мають кваліфікаційну категорію «Спеціаліст вищої категорії»,  2 викладачі «Спеціаліст першої категорії» і 1 викладач «Спеціаліст другої категорії».
3 викладача комісії  (Бузіян Н.Г., Науменко О.В., Харитонова Л.Є.) мають педагогічне звання «Викладач-методист». Викладачі комісії закінчили провідні вищі навчальні заклади за фахом, мають багаторічний педагогічний досвід роботи та виробничий стаж роботи.

 

01zp

02ZP

03Z

04Z