customheader

Циклова комісія «Виробництво хліба»

Циклова комісія «Виробництво хліба»

ВХ.6

ГОЛОВА КОМІСІЇ —

Холобцева Ірина Петрівна

Циклову комісію «Виробництво хліба» було створено в 2010 р. До складу комісії увійшли молоді та енергійні викладачі, які мають профільну освіту, творчий потенціал, докладають багато зусиль для розвитку матеріальної бази даної спеціальності, організації навчального процесу та дозвілля студентів.

Склад циклової комісії

циклова+комісія+виробництва+хліба

 

Викладачі циклової комісії, згідно своєї профільної освіти,  викладають наступні дисципліни:

  • «Технологічне устаткування галузі»

  •  «Технологія кондитерських виробів»

  • «Процеси і апарати харчових виробництв»

  • «Товарознавство сировини»

  • «Технологія хлібопекарського виробництва   та макаронних виробів»

  • «Технологія харчових концентратів»

  • «Технохімічний контроль галузі»

  • «Інженерна графіка»

  • «Основи проектування»

  • «Промислова санітарія»

  • «Вступ до фаху»

  • «Основи стандартизації та метрології»

  • «Мікробіологія»

  • «Біохімія»

Викладачі циклової  комісії приділяють велику увагу і поза аудиторній роботі із студентами. З основних профілюючих дисциплін, викладачі ведуть роботу предметних гуртків:

  • гурток «Харчовик» з дисципліни «Технологія кондитерських виробів», керівник – Холобцева І.П.

  • гурток «Хлібодар» з дисципліни «Технологія хлібопекарського виробництва і макаронних виробів», керівник – Нещадим О.О.;

  • гурток «Веселі пластівці» з дисципліни «Технологія харчових концентратів», керівник – Холобцева І.П.;

  • гурток «Технічний» з дисципліни «Технологічне устаткування галузі», керівник – Бабич Н.О.

На засіданнях гуртків, які проходять один раз на місяць, під керівництвом викладачів — керівників, проводять різноманітні дослідні роботи,  огляд матеріалу у фахових журналах, готують доповіді для проведення студентських конференцій, готують різноманітні методичні матеріали. Результати дослідних робіт використовують в дипломних проектах студентів.

Відеопрезентація спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»:

Студенти спеціальності «Виробництво хліба», постійно відвідують підприємства галузі, а саме: кондитерську фабрику «А.В.К.» м. Дніпропетровськ», комбінат харчових концентратів, майстерню «Веселі карамелі», компанію «Іст Болт Україна», хлібозавод №9, хлібозавод № 5 тощо, беруть участь у різноманітних майстер-класах. Детальніше у розділі — ПОЗААУДИТОРНА РОБОТА