customheader

05170103 «Зберігання і переробка зерна»

05170103 «Зберігання і переробка зерна»

 Діяльність фахівців пов’язана з технологіями зберігання зерна на елеваторах, переробкою зерна в крупу та борошно на борошномельних і круп’яних заводах і виробництвом комбікормів.

Підготовка майбутніх фахівців об’єднує фундаментальні предмети з інженерно-технічними та економічними із застосуванням інформаційних технологій.

В Україні більше 800 підприємств, в т.ч приватних, займаються зберіганням і переробкою зерна, також є представництва закордонних фірм. Всі вони вимагають висококваліфікованих фахівців у галузі зернопереробки.

Студенти проходять практику на підприємствах галузі, найбільші з них: «Дніпромлин», Дніпропетровський комбінат харчових концентратів, «Універсалзернопродукт», та у підсумку, найкращі студенти працевлаштовуються на даних підприємствах.