customheader

Міжнародний день макарунів

Міжнародний день макарунів
Міжнародний день макарунів

20 березня проводиться Міжнародний день макарунів.

1114

Макаруни — французький кондитерський виріб з яєчних білків, цукру і меленого мигдалю. Зазвичай робиться у формі печива, між двома шарами кладуть крем або варення.

25 березня щорічно відзначають Міжнародний день вафель. Спочатку його святкували лише в Швеції, але тепер у всьому світі.

Свою назву вафлі отримали від німецького слова Waffel, що означає «сота», оскільки відбиток форми для випічки цих ласощів нагадував бджолину соту.

Ці березневі заходи у другий декаді місяця мають традиційний щорічний характер. Студенти групи ВХ-18 1/9 прийняли активну участь в святкуванні солодких днів. І з нагоди свята приготували солодкі ласощі, якими пригостили студентів та викладачів коледжу.

1112 1113 1115